Kariera

Pridruži se nam!

V podjetju INFORMATIKA d.o.o. smo vedno odprti za nova poznanstva in sodelovanja. Če ste Informatiki po duši, ste ustvarjalni in vas zanima IT + se želite pridružiti naši ekipi, vas vabimo, da nam pošljete vašo informativno prijavo. Iščemo različne profile kadrov, naše odprte potrebe si lahko ogledate spodaj.

Tudi če trenutno nimamo razpisane nobene potrebe, nam lahko pošljete informativno prijavo na novi.kadri@informatika.si.

Veliko pozornosti namenjamo našim vrednotam in poslanstvu podjetja. Zaradi sprememb pri novih načinih dela se vedno bolj usmerjamo v zagotavljanje večjega zadovoljstva zaposlenih in povečanju motivacije. Usmerili smo se v aktivnosti izboljšanja medsebojne komunikacije, sodelovanja in ustvarjanju dobrega ravnovesja družina – delo.

 

Pridruži se nam!

Sodelovanje nudimo tudi študentom/študentkam v obliki začasnega oziroma občasnega študentskega dela tekom študijskega leta ali poleti. Študentje in študentke lahko z delom na zanimivih IT projektih pridobivajo konkurenčna znanja in rastejo v naši družbi. Podjetje prav tako nudi možnost štipendiranja za ustrezne kandidate in kandidatke, glede na potrebe in zmožnosti podjetja.

V največji meri sodelujemo s študenti in študentkami z naravoslovno-tehničnih smeri, z znanji s področja tehnologij IKT, programiranja, programske in strojne opreme ter podatkovnih baz.

Pošljite povpraševanje

Varstvo osebnih podatkov