Robotska procesna avtomatizacija

Od nadležno dolgočasnega do avtomatiziranega – z eno samo RPA rešitvijo

Robotska avtomatizacija procesov

Zakaj robotska avtomatizacija procesov?

Osredotočite se na pomembnejše naloge in usposobite RPA robote za izvajanje dolgočasnih, ponavljajočih se ročnih opravil.

Celovita inteligentna avtomatizacija

V vedno bolj povezanem svetu zmogljivosti avtomatizacije omogočajo organizacijam, da v svojem poslu naredijo več z manj.
Pri avtomatizaciji procesov je bil narejen pomemben napredek. Ker pa poslovni procesi uporabljajo različne storitve na različnih sistemih, od digitalizacije nalog peresa in papirja do avtomatizacije zapletenih procesov, ki zajemajo stare in sodobne aplikacije, je kompletna avtomatizacija celotnega podjetja zelo kompleksna.

60% vseh poklicev ima vsaj 30% dejavnosti, ki bi jih lahko avtomatizirali.

Obstaja boljši način

Da bi izkoristile obljube avtomatizacije, morajo organizacije:

R

avtomatizirati procese, ki tečejo tako prek stare programske opreme kot sodobnih aplikacij in storitev v oblaku;

R

izkoristiti malo- ali brez-kodne pristope za dostopnost in ponovno uporabnost avtomatizacije za celotno organizacijo;

R

omogočiti ekipam enostavno integracijo modelov umetne inteligence v vsakdanji potek dela;

R

vključiti digitalno avtomatizacijo procesov (DPA), robotsko avtomatizacijo procesov (RPA) in umetno inteligenco (AI) v prilagodljivo celovito rešitev za avtomatizacijo.

Glavne komponente inteligentne avtomatizacije

DPA (digitalna avtomatizacija procesov)

Avtomatizirajte potek dela v različnih sodobnih oblačnih storitvah, ki jih zaposleni uporabljajo vsak dan. Pristop, ki temelji na API vmesnikih, vam omogoča avtomatizacijo delovnih tokov med aplikacijami in storitvami, sinhronizacijo datotek, prejemanje obvestil, zbiranje podatkov in izvajanje drugih pogostih nalog.

RPA (robotska avtomatizacija procesov)

Avtomatizirajte procese in izmenjujte podatke s starodavno lokalno programsko opremo, ki je v številnih podjetjih še vedno nujna. Ta pristop, ki temelji na uporabniškem vmesniku, pretvori ročna opravila v avtomatizirane delovne tokove s snemanjem in predvajanjem interakcije, ki jo vodi človek, s programskimi sistemi, ki ne podpirajo avtomatizacije na osnovi API.

AI (umetna inteligenca)

V delovne tokove vključite modele umetne inteligence z nizkokodnim pristopom. Ta pristop z uporabo zmogljivosti, kot so obdelava obrazcev, zaznavanje predmetov, predvidevanje in klasifikacija besedila, omogoča avtomatizacijo nestrukturiranih vhodov.

Podrobnejši pogled na RPA

RPA z udeležbo
Teče na osebnem računalniku zaposlenega za avtomatizacijo okornih ali ponavljajočih se postopkov in delavcu omogoča, da po potrebi popravi napake. Ta pristop omogoča številne prednosti avtomatizacije, hkrati pa dovoljuje posredovanje, kadar je potrebna človeška inteligenca ali poslovne izkušnje.

RPA brez udeležbe
Deluje brez prijavljenega uporabnika. Delovni tokovi se sprožijo v ozadju na podlagi določenih dogodkov in se zaženejo v oblaku, ob katerikoli uri dneva. Uporablja se za pospešitev avtomatizacije ponavljajočih se opravil velikega obsega brez potrebe po sodelovanju zaposlenih.

Skupaj v oblaku

Povezovanje DPA, RPA in AI v eni, malokodni SaaS rešitvi v oblaku omogoča:

R

ustvarjanje gradnikov za večkratno uporabo, ki lahko učinkovito razširijo avtomatizacijo v vaši organizaciji,

R

varno integracijo avtomatizacije na vseh ravneh,

R

dvig produktivnosti, ko se bodo vaši ljudje lahko osredotočili na bolj strateško delo.

Pošljite povpraševanje

Varstvo osebnih podatkov