Svetovanje in izobraževanje

Svetovanje

Informacijske rešitve in storitve temeljijo na pravih ljudeh s pravim znanjem. INFORMATIKA je v zadnjih 20 letih zgradila skupino visoko usposobljenih in izkušenih svetovalcev. Imamo poglobljena domenska znanja na naslednjih področjih:

Z

Izmenjava podatkov na trgu z električno energijo

Z

Poslovni procesi na elektrodistribucijskih podjetjih

Z

Obračunavanje storitev distribucijskih podjetij

Z

Obračunavanje storitev dobaviteljev električne energije

Z

Obračunavanje drugih energentov kot npr. plin, toplota, itd.

Z

Spremembe poslovnih procesov v elektrodistribucijskih podjetjih in dobaviteljih električne energije v fazah prilagajanja novim regulatornim zahtevam.

Ta domenska znanja dopolnjujemo z znanji s področja razvoja in informacijske podpore poslovnim procesom ter integracije različnih informacijskih sistemov.

Z našimi svetovalci smo tako lahko kos vsem izzivom na področju obračunavanja storitev in izmenjave podatkov za komunalna podjetja, podjetja, ki se ukvarjajo z distribucijo ali prodajo plina.

Svetujemo vam lahko tudi na drugih področjih in sicer:

  • Načrtovanje in razvoj informacijskih rešitev
  • Razvoj procesno orientiranih aplikacij
  • Najboljše prakse upravljanja storitev v oblaku
  • Računalniška omrežja in varnost
  • Podatkovno modeliranje

S svojim specifičnim znanjem in izkušnjami nudimo svetovalne storitve na različnih področjih uporabe informacijskih tehnologij. Naši izkušeni svetovalci vam bodo pomagali najti ustrezne rešitve in optimizirati že obstoječe rešitve.

Ekipa INFORMATIKE nudi storitve izobraževanja za vse svoje informacijske rešitve. Na razpolago imamo lastno sodobno opremljeno učilnico, ki jo lahko po potrebi najamete za izvedbo lastnih izobraževanj.

Pošljite povpraševanje

Varstvo osebnih podatkov